Eval İnşaat Esenyurt projesi geliyor!
Eval İnşaat imzası ile hayata geçirilecek olan Eval İnşaat Esenyurt projesi geliyor.

134 bin 380 metrekare inşaat alanına sahip olan Eval İnşaat Esenyurt projesinde 19 adet dükkan bulunacak. 2+1 ve dubleks dairelerden oluşacak olan Eval İnşaat Esenyurt projesinde toplam 813 adet bağımsız bölüm bulunacak.

21 bin 743 metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilecek olan Eval İnşaat Esenyurt projesi 794 adet konuttan oluşacak. 29 ve 30 katlı 5 blok olarak tasarlanacak olan Eval İnşaat Esenyurt projesinde toplam 2 bin 600 kişinin yaşaması öngörülüyor. 

191 milyon 493 bin TL yatırım bedeline sahip olan Eval İnşaat Esenyurt projesinde yeşil alanlar, çocuk oyun alanları ve fitnes, basketbol oyun alanları gibi sosyal donatı alanları inşa edilecek. Eval İnşaat Esenyurt projesi A blokta 226 daire 6 dükkan, B blokta 226 daire 6 dükkan, C blokta 171 daire, D blokta 171 daire ve E blokta sedece 7 adet dükkan olarak tasarlanacak.

Eval İnşaat Esenyurt projesi teslim tarihi? Tıklayınız.

Eval İnşaat Esenyurt projesi fiyat? Tıklayınız.

Eval İnşaat Esenyurt projesi nerede? Tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181