G yoo Inspired by Starck artık yeni satış ofisinde!
Yeni satış ofisi Taşocağı Yolu Caddesi üzerinde ve G yoo Inspired by Starck projesinin bulunduğu alanda konumlandı. Toplam 1650 metrekarelik alanın, 850 metrekare büyüklüğündeki satış ve teşhir bölümünde 1+1 daire tiplerinin birer örneği bulunurken, üçgenin formatındaki kulelerde sivri uca denk gelen üçgen formatlı daire de örnekleniyor. Her iki cepheden de güneş ışığı alabilen bu daireler, gün ışığından en çok yararlanan, aydınlık konutlar olarak öne çıkıyor.

Gerek dairelerin içerisinde, gerek satış ofisinde çalışanların kullandığı objelerin önemli bir bölümü projenin de tasarımcısı olan Philippe Starck’a ait. Geri kalan objeler ise yine Starck tarafından, önemli tasarımcıların işlerinden seçildi. Modern, son derece şık görünümüyle, dekorasyonu görsel bir şölene dönüştüren ofiste, aynı zamanda sıcak ve samimi bir hava da yakalanmış.

Klasik pazarlama alanlarından farklı olarak, özel misafirlere yönelik gerçekleştirilecek etkinlik-organizasyon ve atölye çalışmaları için de ayrıca 800 metrekarelik bir sergi salonu bulunuyor. Bu sergi salonunda ünlü küratörler eşliğinde resim sergileri, sanatçılar için atölye çalışmaları, sanat gündemi başta olmak üzere söyleşi ve konferanslar organize edilerek, bu sayede klasik satış ofislerinden farklı olarak sanat gündemi ile yaşayan canlı bir sosyal etkinlik alanı oluşturulması hedeflendi. Beş klasik otomobilin de sergilendiği alan, fonksiyonelliğiyle de dikkat çekiyor.

G yoo Inspired by Starck
Suyabatmaz Demirel mimarlık tarafından tasarlanan bu sıra dışı anıtsal kulelerin SPA, fitness, çok amaçlı eğlence alanları, açık-kapalı havuzları, Business Lounge gibi tüm ortak alanlar ile satılabilir birimlerin tüm iç mimari tasarımları yoo kurucu ortağı ve kreatif direktörü Philippe Starck ve ona bağlı tasarım ekibi tarafından yapıldı. Bir film yönetmeni gibi detaycı bir titizlikle tasarımlarını yaratan Starck, dünyada tek düzelikten uzak, hayal dünyasının sınırlarını zorlayan tasarımlarıyla tanınıyor. İki anıtsal kulede, en son teknolojilerle yaratılan, YOO Inspired by Starck rezidansları ve stillerini sunan G projesinde evinizin lüks ortamından ayrılmak zorunda kalmadan her ihtiyacın kolaylıkla karşılanabileceği şekilde tasarlandı. Satışına başlandığı günden bu yana yatırımcısına yüzde 44 oranında değer kazandıran G yoo Inspired by Starck, 1+0, 1+1 ve 2+1 daire tipleriyle yatırımcı ve beyaz yakalıları, yeni satış ofisine bekliyor. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181