Mayra TemExpres fiyat!
2 blokta 116 adet daireden oluşan Mayra TemExpres daire fiyatları henüz netleşmedi. 14 ve 15 kattan oluşan Mayra TemExpres projesinin yüzde 83,60'i yeşil alanlardan oluşuyor. Lokasyonu ile dikkat çeken Mayra TemExpres projesinin içinde bölgede ilk olacak kelebek bahçesi, arı oteli, mini göleti, açık çocuk havuzu, yemyeşil peyzaj alanı ve süs havuzları bulunuyor. 

Markalı konut proje üreticisi Mayra Yapı imzası taşıyan Mayra TemExpres projesi İstanbul'da Basın Ekspres Yolu üzerinde hayata geçirilecek. 2+1 ve 3+1 daire tiplerinin bulunduğu Mayra TemExpres projesinde dairelerin büyüklükleri net 79 metrekare ile 90 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.

5 bin 817 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilecek olan Mayra TemExpres projesi 2017 yılından 3 proje inşa edecek olan Mayra Yapı'ın güvencesiyle yükselecek.
 
Mayra TemExpres teslim tarihi? Tıklayınız.

Mayra TemExpres nerede? Tıklayınız.

Mayra TemExpres iletişim!
Adres: Halkalı Merkez Mah. Dereboyu Cad. Tığılay Sk. Küçükçekmece / İSTANBUL 
Telefon: 0530 333 56 52 
Web: temexpres.com

Meltem EKİNCİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181