Mayra TemExpres nerede? İşte lokasyonu...
Mayra Yapı imzası ile inşa edilecek olan Mayra TemExpres İstanbul'un Avrupa Yakası Basın Ekspres Yolu üzerinde konumlanıyor. Projenin çevresinde Mall of İstanbul, 212 AVM, Starcity, Arena Park ve Armoni Park alışveriş merkezleri ve Sabahattin Zaim Üniversitesi, Kemerburgaz Üniversitesi, Arel Üniversitesi, Kültür Üniversitesi, Aydın Üniversitesi, Bilfen Koleji, Doğa Koleji ve Ted Koleji bulunuyor. Lokasyonu ile dikkat çeken Mayra TemExpres projesi metroya ve metrobüse 3,5 kilometre de Atatürk Havalimanı'na, TEM, E-5 ve 3. Havalimanı bağlantı yoluna 3 kilometre mesafede yer alıyor.



Markalı konut proje üreticisi Mayra Yapı güvencesiyle inşa edilecek olan Mayra TemExpres projesi 14 ve 15 kattan oluşuyor. 2+1 ve 3+1 daire tiplerinin yer aldığı Mayra TemExpres projesinde daire büyüklükleri net 79 metrekare ile 90 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. 2 blokta toplam 116 adet konuttan oluşan Mayra TemExpres projesi 5 bin 817 metrekare arsa alanın üzerinde inşa edilcek.

2017 yılından 3 proje inşa edecek olan Mayra Yapı, Mayra TemExpres projesinin yüzde 83,60'ı yeşil alandan oluşturuyor. Geniş sosyal donatı alanlarına sahip olan Mayra TemExpres projesinde bölgede ilk olacak kelebek bahçesi, arı oteli, mini göleti, açık çocuk havuzu, yemyeşil peyzaj alanı ve süs havuzları bulunuyor. 

Mayra TemExpres fiyat? Tıklayınız.

Mayra TemExpres teslim tarihi? Tıklayınız.

Mayra TemExpres iletişim!
Adres: Halkalı Merkez Mah. Dereboyu Cad. Tığılay Sk. Küçükçekmece / İSTANBUL 
Telefon: 0530 333 56 52 
Web: temexpres.com

Meltem EKİNCİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181