Metrohome Suites&Residence Beylikdüzü'nde yükselmeye devam ediyor!
Kameroğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Adem Kameroğlu, İstanbul konut alıcıları tarafından, Beylikdüzü'nün cazip bir bölge haline geldiğini söyledi. Kameroğlu, bölgenin büyük potansiyel taşıdığını Kanal İstanbul projesi ve metro ulaşım hattının gelmesiyle daha çok kalkınacağını ifade etti. Beylikdüzü'nde 'Kameroğlu Metrohome Suites & Residence' adlı yeni karma projesini hayata geçirdiğini ifade eden Adem Kameroğlu projenin yaşam vadisi manzaralı ve E5 üzerinde olduğunu , bu sebeple ulaşım imkânları bakımından diğer projelerden farklılaştığını belirtti. Kameroğlu, projenin metrobüse ve yakında bitirilmesi planan metroya 1 dakika yürüme mesafesinde olduğunu ifade etti.

HER İHTİYACA SEÇENEK VAR
Projenin 70 bin metrekare parselde 1700 konut ve 130 mağazadan oluştuğunu ifade eden Adem Kameroğlu, "Metropol yaşantısına uygun, çağın gereksinimlerini fazlasıyla karşılayan bir proje olacak. Proje sosyal yaşam alanlarının fonksiyonelliği ve cadde konsepti ile Beylikdüzü'ne yeni bir bakış açısı getirecek. Kameroğlu Metrohome Suites aile konseptinde tasarlanmış 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleriyle ayrı sosyal tesise, yönetime ve 3 katlı geniş otoparka sahip. Minimalist yaşamayı tercih edenler için de düşünülen 1+1 ve 2+1 daire seçenekleriyle, ev sahiplerine konforlu ve bağımsız sosyal yaşam konsepti ve 3 katlı geniş otopark alanına sahip" dedi.

ALIŞVERİŞ CADDESİ
Projede yer alacak cadde hakkında bilgi veren Adem Kameroğlu, "Metrohome Cadde konsepti ile günlük ihtiyaçların karşılayabileceği mağazalar, prestijli markalardan oluşan kafeler yer alacak. Cadde ve mağazacılık kültürüne yeni bir soluk getireceğiz. Eğlence ve keyifli alışverişi sokağa taşımayı hedefliyoruz" dedi.

Hürriyet Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181