Nurol GYO'dan yabancı yatırımcıya tek seferde 22.8 milyon TL'lik satışı!
Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (Nurol GYO), Güneşli’deki Nurol Park projesinden tek seferde 6.5 milyon dolarlık (22.8 milyon TL) toplu ofis satışı yaptığını KAP’a bildirdi. Yabancı yatırımcının, Nurol Park J Ofis Bloğunda, 14 adet bağımsız bölümden oluşan 2 katın tamamını satın almasıyla ilgili işlemler, 2 Haziran 2017 Cuma günü gerçekleşti. Satışın Türkiye ekonomisine ve Nurol markasına yabancı yatırımcının güvenini gösterdiğini belirten Nurol GYO Genel Müdürü Samim Hatipoğlu, “Hükümetin, yurt dışı yerleşik bireysel yatırımcılara yönelik sağladığı vergi avantajı sektör için önemli bir destek. Yurt dışı yerleşik tüzel kişiliklere de benzer vergi avantajlarının sağlanması çok daha fazla yatırımı Türkiye’ye çekecektir” diye konuştu.

Kalite ve güven esaslarını üstün mühendislik tecrübesiyle birleştiren, tüm projelerinde odağına insanı alan Nurol GYO, İstanbul’un kalbinde yaşama kapılarını açan Nurol Park projesinde tek seferde yaptığı dev satışı KAP’a bildirdi. Yapılan açıklamada; “Şirketimizin kamuya açıklanmış son finansal tablolarında stoklar hesabında 13.954.643 TL kayıtlı değeri olan Nurol Park J Ofis Bloğundan 2 tam katın (14 adet bağımsız bölüm) 6.500.000 USD bedel ile yabancı yatırımcıya satışı 2 Haziran 2017 tarihi itibarıyla gerçekleştirilmiştir” denildi.

Tek seferde gerçekleştirdiği dev satışla gayrimenkul sektörüne cesaret veren Nurol GYO, yatırım yaptığı bölgenin yaşam kalitesini ve standartlarını arttırıyor ve yer aldığı bölgelerde fiyat belirleyici marka olarak konumlanıyor. Gayrimenkul sektörünün öncü firmalarından Nurol GYO, Nurol Maslak Plaza ile İstanbul’un 3. A+ sınıfı Maslak’ın ilk A+ sınıfı ofisini hayata geçirmiş, ofis sektörünün öncü firmaları arasında yer alıyor.

Sektör için önemli bir başlangıç
Gerçekleştirilen satışı değerlendiren Nurol GYO Genel Müdürü Samim Hatipoğlu, şunları söyledi: “Körfez bölgesi yatırımcısına gerçekleştirdiğimiz bu satış Türkiye ekonomisine ve 51 yaşındaki Nurol markasına olan güveni gösteriyor. Hükümetin, yurt dışı yerleşik bireysel yatırımcılara yönelik sağladığı vergi avantajı sektör için önemli bir destek. Yurt dışı yerleşik tüzel kişiliklere de benzer vergi avantajlarının sağlanması çok daha fazla yatırımı Türkiye’ye çekecektir. Yaz ayının ilk günlerinde yaptığımız bu satış hem bizim hem sektör için güzel bir başlangıç. Önümüzdeki günlerde daha da büyük satışlar gerçekleştireceğimize inanıyoruz. Farklı yatırımcılarla görüşmelerimiz istediğimiz gibi devam ediyor.”

Nurol GYO sektörde fark yaratıyor
Kiracılarıyla ve iş ortaklarıyla uzun süreli ilişkiler kuran Nurol GYO, disiplinli bina bakımı, sürdürülebilir standart ve kalite yönetimi, perakende yönetimi, seçkin müşteri portföyü, yüksek kaliteli üniteler, hukuki altyapısı ve profesyonel bina yönetimi ile sektörde fark yaratıyor. Müşterilerine ofis kullanımı için farklı alternatifler sunan Nurol GYO, 73 metrekareden 2.500 metrekarenin üzerine kadar farklı ofis çözümleriyle tüm ihtiyaçlara cevap veriyor.

Nurol Park projesi, Atatürk Havalimanına 6, 3. Havalimanına 18 kilometre uzaklıkta, yeni Maslak hattı olarak bilinen Basın Ekspres üzerinde, metroya 150 metre mesafede yer alıyor. Barcelona’daki yeni kentsel dönüşüm projeleri referans alınarak tasarlanan Nurol Park, 119 üniteden oluşan 1 ofis bloğu, Türkiye’nin ilk Designer Outlet’i Oasis, 326 süitten oluşan Airport süit ve 1186 rezidanstan oluşan 8 rezidans bloğu ile karma proje olarak yatırımcıları cezbediyor. Projenin % 78’inin yürüme ve peyzaj alanlarından oluşması yerli ve yabancı yatırımcılar tarafından tercih edilmesinin sebeplerinden biri.

Oasis Designer Outlet çekim merkezi olacak
Yaz aylarında açılması planlanan ve Nurol Park projesi içerisinde yer alan, Türkiye’nin ilk Designer Outlet’i Oasis, bölgenin gelişimi için katkı sağlayacak ve yeni bir çekim merkezi haline gelecek. Açık hava cadde kültürünü yaşatacak olan Oasis Designer Outlet, tasarımıyla öne çıkan markaları uygun fiyatlarla müşterileriyle buluşturacak. %30’unun yeme ve içme alanından oluştuğu Oasis, bölge için referans bir buluşma noktası olacak. Bölgeye değer katan projede yer alan dünya ve yerli markaların çeşitliliği sayesinde her yaşta kişinin uzun süre keyifli bir şekilde zaman geçirmesi amaçlandı. Oasis’te, çocuklar için oyun merkezi, Özel VIP Sinema, 3.000 metrekarelik spor merkezi, farklı damaklara uygun çeşitli yeme ve içme alanları yer alıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181