Saral Life iletişim!
Saral İnşaat Grubu'na bağlı Saral Yapı İnşaat A.Ş. ile Ziylan Grubu'na bağlı Vizyon Gayrimenkul A.Ş. imzası ile hayata geçirilen Saral Life projesi açık adresi; Yeni Mahalle TEM Bağlantı Yolu (Kiptaş 2 Mevkii) PK: 34570 Silivri / İSTANBUL 

9 adet dükkan ve 1 adet marketin bulunduğu Saral Life projesinde 2+1 daireler 121 metrekare, 3+1 daireler 145 metrekare ila 166 metrekare olarak tasarlanıyor. 2+1 ve 3+1 daire tipinin bulunduğu Saral Life projesinde dairelerin büyüklükleri 121 metrekare ila 166 metrekare arasında değişiyor.

7 bloktan oluşan Saral Life projesinde 168 adet daire bulunuyor. Lokasyonu ile dikkat çeken Saral Life projesinde cadde dükkanlar, 7/24 güvenlik, kamera sistemi , merkezi ısıtma / payölçer, kapalı otopark (her daireye özel), % 100 jeneratör desteği, su deposu -uydu yayını, sosyal tesisler, havuz / su kaydırağı, çocuk oyun alanı, açık spor alanları, fitness salonu, peyzaj parkları, cadde dükkanları, market ve oturma alanları bulunuyor.

Saral Life fiyat listesi! Tıklayınız.

Saral Life teslim tarihi? Tıklayınız.

Saral Life nerede? Tıklayınız.

Saral Life iletişim!
Adres: Yeni Mahalle TEM Bağlantı Yolu (Kiptaş 2 Mevkii) PK: 34570 Silivri / İSTANBUL 
Telefon: 0 212 728 2 444 
Web: sarallife.com.tr

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181