Didim Ege Yıldızı projesinin detayları!
Aydın Didim’de yükselecek olan Didim Ege Yıldızı projesinin detayları belli oldu.

45 blok olarak tasarlanan Didim Ege Yıldızı projesinde 2+1 ve 3+1 konut seçenekleri bulunuyor. Didim Ege Yıldızı projesinin daire büyüklüklerinin detayları şekilde; 
- 2+1 daireler 84-86 metrekare
- 3+1 daireler ise 120-140 metrekare

HSM İnşaat imzası ile hayata geçirilecek olan Didim Ege Yıldızı projesi ormanla denizin arasında yer alıyor. 116 bin metrekare alan üzerinde inşa edilen Didim Ege Yıldızı projesi 1024 adet yazlık evden oluşuyor. 

Lokasyonu ile dikkat çeken ​Didim Ege Yıldızı projesinde 350 metrelik özel plaj bulunuyor. Didim Ege Yıldızı projesinde konut, alışveriş merkezi ve sosyal tesisler de yer alıyor.

Didim Ege Yıldızı projesi teslim tarihi? Tıklayınız.

Didim Ege Yıldızı projesi fiyat? Tıklayınız.

Didim Ege Yıldızı projesi iletişim!
Web: www.hsmconstruction.com

Meltem Ekinci  / Emlaksayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Nalan sav 11 ay önce

Projeniz yeni insaatami başlanacak daire olarak mt. Karesi dairelerin fiyatlari ve peşinat kaç taksit ve ayda ne kadar bilgilendirirseniz sevinirim iyi aksamlar

banner182

banner181