Süleyman Vasfi Şentürk kimdir?
1959 Beydağ doğumlu Süleyman Vasfi Şentürk, ilk ve orta öğrenemini Beydağ’da tamamlamış, Ödemiş Lisesini bitirdikten sonra Ankara Üniversitesi Gazetecilik ve Halkla İlişkiler Fakültesini kazanarak, okulun Radyo ve Televizyon bölümünden 1981 yılında mezun olmuştur. 

Süleyman Vasfi Şentürk aynı yıl TRT İzmir Radyosunda staj yapmıştır. 1983 Kasımında vatani görevini yedek subay olarak tamamlayan Süleyman Vasfi Şentürk, 1984 yılından itibaren Beydağ da ticaret yaşamına başlamıştır.

 CHP Beydağ İlçe Teşkilatı kurucu üyeliği ve üç yıl boyunca ilçe başkanlığı görevini yürütmüştür. Atatürk Düşünce Derneği Başkanlığıve onbeş yıla yakın bir süreylede Halk Eğitim Koruma Derneği Başkanlığı görevini üstlenmiştir. Evli ve iki çocuk sahibi olan Süleyman Vasfi Şentürk orta derecede ingilizce bilmektedir.

Süleyman Vasfi Şentürk 30 Mart 2014 seçimlerinde 2’nci kez Beydağ belediye başkanlığına seçilmiştir.

Merve Bayar / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181