Kartal'da ev fiyatları giderek artıyor!
1990'lı yılların başına kadar önemli bir sanayi havzası konumunda olan Kartal, sanayinin ağırlıklı olarak Gebze'ye taşınmasıyla konut yatırımcılarının yeni cazibe merkezi haline geldi. Sanayi yapılaşmalarının bölgeden çekilmesi, Osmangazi Köprüsü'nün açılması, Marmaray, metro, deniz otobüsü gibi ulaşım merkezlerinin tam merkezinde olmasıyla yatırımcıların yeni gözdesi haline geldi. Ayrıca amortisman süresinin de 18 yıl olmasıyla konut alıcısının yüzünü güldürüyor. 

YATIRIMIN ADRESİ
Kentsel dönüşümün devam ettiği bölgede evlerin metrekare fiyatları her geçen yıl biraz daha artıyor. 2010'da metrekaresi 2 bin lira olan rakamlar, şu an en düşük 4 bin liradan başlıyor ve 6-7 bin liraya kadar çıkıyor. Öyle ki sahil hattındaki bazı büyük projelerde metrekare fiyatları 12 bin liraya kadar çıkıyor. Bu yüzden Kartal, oturmanın dışında yatırım için konut alan kişilere de avantaj sağlıyor. 

SEKTÖR BULUŞACAK
Zirvede Nazmi Durbakayım, Ziya Yılmaz, Ali Dumankaya, Ali Coşkun, Turgay Tanes, Ali Baki Usta, Fuat Atalay, Cemalettin Satoğlu, Habibullah Önkollar ve Reşat Rahimov gibi gayrimenkul sektörünün önemli isimleri konuşmacı olarak yer alacak. Sunay Akın, Faruk Göksu ve Ertan Aksoy gibi isimler de Kartal'ı farklı yönleriyle ele alacak. 

Posta Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181