'Sancaktepe konut fiyatları yüzde 100 arttı'!
Sinpaş Yapı'nın İstanbul Sancaktepe'de 26 bin metrekare arazi üzerinde yükselen 291 konutluk Köyceğiz adlı projesinde teslim heyecanı başladı. Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Sinpaş Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Sefa Çelik, "Sancaktepe bölgesi, İstanbul'da en hızlı gelişen bölgelerin başında geliyor. Bölgenin gelişimine paralel olarak da gayrimenkullerin değerleneceğini ve önümüzdeki 7-8 yıl içerisinde katlanarak artacağını öngörüyoruz" diye konuştu. Köyceğiz'in Sinpaş'ın Sancaktepe bölgesindeki beşinci projesi olduğunu kaydeden Çelik, bölgenin Sinpaş ile birlikte gelişmeye başladığını ve pek çok konut firmasının Sinpaş'ın ardından bölgeye yatırım yapmaya başladığını söyledi. Çelik şöyle konuştu: "Sancaktepe, İstanbul Anadolu Yakası'nda her geçen gün daha popüler bir bölge oluyor. ÜsküdarSancaktepe metrosu daha açılmadan, markalı konut projelerinin tercih ettiği bir bölge haline gelen Sancaktepe'de konutlarda yüzde 100'e varan bir artış gözlemlendi. Planlanan metro hattının gelişiyle birlikte ulaşımın daha da kolaylaşacağı Sancaktepe, yatırım açısından da güven veriyor."

SON DAİRELER İÇİN KAMPANYA
Daire fiyatlarının 751 bin liradan başladığı Sinpaş Köyceğiz'de yüzde 25'i peşinat ödeyenlere şirket bünyesinde 40 eşit aylık taksit şeklinde ödeme fırsatı sağlıyor. Peşin alımlarda ise liste fiyatının üzerinden yüzde 20 indirim yapılıyor.

Sözcü Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181