İstanbul Caddesi'nde dönüşüm için yıkımlar başladı!
Kentsel dönüşümün destekçisiyiz İstanbul Caddesi Sanayici ve İş Adamları Derneğinin (İSSİAD) Nisan ayı Yönetim Kurulu Toplantısı yapıldı. Yakup Altınöz başkanlığında gerçekleştirilen toplantının ana gündem maddesi Bursa Büyükşehir Belediyesinin İstanbul Caddesi üzerinde başlattığı kentsel dönüşüm çalışması ve T2 hattının inşa süreci oldu.

YIKIMLARA BAŞLANDI
Toplantıda konuşan Başkan Altınöz, belediyenin en önemli kentsel dönüşüm projelerinden biri olarak görülen bu projeyi yerinde bulduklarını söyledi. Altınöz, "Geçtiğimiz günlerde İstanbul Caddesi kentsel dönüşüm projesi için ilk somut adım atıldı ve yaklaşık 20 bin metrekare alan üzerindeki kamulaştırılan binaların yıkımlarına başlandı. İstanbul Caddesi nin geleceği adına atılan bu adım oldukça önemli bir adımdır. İSSİAD olarak belediyemizin bu çalışmalarını desteklediğimizi bir kez daha belirmek isteriz" dedi.

İSTANBUL'UN MASLAK'INI İNŞA EDEBİLİRİZ
İstanbul Caddesinin, yapısı gereği birçok avantaj barındırdığına dikkat çeken Başkan Yakup Altınöz "Cadde bütüncül olarak planlanır ve bu plan uygulamaya konulabilirse, aslında belki de Bursanın Maslak'ını buraya inşa edebiliriz. Çünkü İstanbul cadde belli bir düzene sahip. Bu ve benzeri birçok avantaj hali hazırda mevcut. İSSİAD olarak üzerimize düşeni yapmaya hazır olduğumuzu bir kez daha belirtirim" diye konuştu.

A Gazete 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181