Atış Yapı devam eden projeler güncel liste!
Bursa'nın lider konut markalarından Atış Yapı yeni projelerindeki çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Atış Yapı tarafından yapımı devam eden konut projeleri ve projelere ait bilgileri haberimizde bulabilirsiniz.

Atış Premium lokasyon avantajı ile dikkat çekiyor..
Atış Yapı tarafından Osmangazi ilçesi Soğanlı bölgesinde hayata geçecek olan Atış Premium projesi yatay mimarisinin yanı sıra merkezi lokasyonu ile dikkat çekiyor. Bursa Botanik Park karşısında yapımına başlanan Atış Premium projesi toplamda 420 daireden oluşuyor.

Osmangazi Belediyesi'nin Soğanlı kentsel dönüşüm uygulama alanı içerisinde yer alan ve 2+1, 3+1 ve 4+1 normal daire tiplerinin bulunduğu Atış Premium projesinde daire büyüklükleri ise 100 metrekare ile 145 metrekare arasında değişiyor. 

Yunucity Yunuseli'de yükselmeye devam ediyor..
Atış Yapı'nın Yunuseli bölgede dikkat çeken projesi Yunucity evlerinde daire satışları devam ediyor. Yunucity projesinde toplam 56 daire ve 8 ticari alan bulunuyor. Yunuseli'nin merkezi konumunda yer alan Yunucity projesinde daire tipleri ise 3+1 normal daire ve 3+1 dubleks daire olarak tasarlanıyor. Yunucity projesinde normal daireler brüt 130 metrekare, dubleks daireler ise brüt 220 metrekare olarak kurgulanıyor..

Sapphire Yunuseli projesinde çalışmalar tam gaz devam...
Atış Yapı'nın iddialı projelerinden Sapphire Yunuseli projesi Bursa Yunuseli'de 5 bin 750 metrekarelik arsa üzerinde konumlandırılıyor. Sapphire Yunuseli'de 6 blokta 84 daire bulunuyor. 3+1 normal daire ve 4+1 dubleks daire seçeneklerinin yer aldığı Sapphire Yunuseli' de konutların yanı sıra 4 adette işyeri de yer alıyor.


12 adet 200 metrekare 4+1 dubleks ve 72 adet 135 metrekare 3+1 normal daireden oluşan 
Sapphire Yunuseli projesinde yüzme havuzu, güneşlenme terası, çocuk yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, kameralı takip sistemi ve açık otopark bulunuyor.


Ayfer ERDOĞAN / EmlakSayfası.com.tr

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181