Edabali 'Yıldırım’ın geleceğine yatırım yapıyoruz'!
İlçeyi modern ve yaşanabilir bir yer konumuna getirmek amacıyla kentsel dönüşüm çalışmalarını devam ettiren Yıldırım Belediyesi, ulaşım konusunda da yaşanan sorunları çözüme kavuşturmak amacıyla somut adımlar atıyor. Yıldırım Belediyesi tarafından başlatılan yol yapım çalışmasıyla Samanlı Mahallesi’nde yaşanan sıkıntılar asgariye indirilecek. Yapımına başlanan 15 metre genişliğinde ve 3 bin 500 metre uzunluğundaki yolun tamamlanmasıyla ağır tonajlı araçların Samanlı Mahallesi’ne girmeden 11 Eylül Bulvarı’ndan Bursa Çevre yoluna bağlantısı sağlanacak.

TRAFİK SORUNU ASGARİYE İNDİRİLİYOR
Kentsel dönüşümün tamamlayıcı unsurlarından biri olan ulaşılabilir şehir hedefi doğrultusunda projeleri hayata geçirmeye devam ettiklerini söyleyen Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “İlçemiz her geçen gün büyürken vatandaşlarımızın da aynı doğrultuda beklentileri yükseliyor. Yaptığımız çalışmalarla yeni açılan kilometrelerce yollarla Yıldırım’ın geleceğine yatırım yapıyoruz” dedi. Yapımına başlanan bağlantı yolu hakkında da bilgi veren Başkan Edebali, “11 Eylül Bulvarını Bursa Çevre yolunu birbirine bağlayacak bağlantı yoluyla bu bölgedeki trafiği büyük oranda rahatlatacağız. 3 bin 500 metre uzunluğundaki yolun tamamlanmasıyla birlikte özellikle ağır tonajlı araçların şehir içi trafiğindeki yoğunluğunu azaltacağız” diye konuştu.
 
MODERN ALTYAPI HAMLELERİ
İlçedeki fiziki dönüşüm projelerini güvenli ve modern yollarla desteklemeye devam ettiklerini de aktaran Başkan İsmail Hakkı Edebali, “Yapılan çalışmalar sonucunda 2016’da 9 bin 539 metre, 2017’de ise 5 bin 435 metre olmak üzere toplamda 14 bin 974 metre yeni yolu Yıldırım’a kazandırdık. Türkiye’nin en büyük ilçelerinden biri olan Yıldırım aynı zamanda en hızlı büyüyen ilçelerden birisi olma özelliğine sahip. Yeni yolların ve yatırımların olduğu yerlerde kalkınmanın hızla arttığı gerçeğiyle hareket ederek yeni yolları şehrimize kazandırıyoruz” şeklinde görüşlerini belirtti.

Yıldırım Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181