Çanakkale Egepark'ın 3. etabı sonbahar'da başlıyor!
Çanakkale'nin hızla gelişen bölgesi Bursa Yolu üzeri, Tekzen yanı bölgede kısa süre içinde minimum 10 bin kişi yaşayacak. Bölge modern şehircilik anlayışı ile konut alanına açılmış, yeşil alanlar, Belediye Hizmet binaları, okullar, huzurevi, çocuk ve gençlik kültür merkezi gibi sosyal yaşam alanlarına ev sahipliği yapıyor. Karel Yapı'nın 30 yılı aşkın deneyimi ve uzmanlığıyla üretilmekte olan Egepark konutlarının 3.etabı sonbaharda başlıyor.

Kapalı otopark
Farklı tip ve büyüklükte üretilen konutlar son derece kullanışlı ve modern tasarıma sahip. Blokların tamamının altı çarşı konseptinde düzenlenerek burada her türlü konforu elde edebileceksiniz. Konutunuzun altında yer alan otoparktan asansöre binerek direk dairenize çıkabileceğiniz şekilde tasarlanmış olan Egepark konutları aynı zamanda güvenlikli, tam tefrişatlı spor salonu gibi imkanlar da sunuyor.

Karel Yapı arazisinde hiç bir şey şansa bırakılmadı
8'er katlı bulaklardan oluşan projede her aileye uygun konut imkanı bulunuyor. Örneğin 1+1 daireler bir ailenin rahatlıkla konforlu bir yaşam sürebileceği büyüklükte. Birinci sınıf malzeme ile inşaa edilen Karel Yapı Egeparkkonutları arazisi, zeminin ongor iyileştirmelerle maksimum seviyede güçlendirildi.

Depremde bile konutunuzda korkusuzca oturabileceğiniz sağlamlıkta yapılan Egepark konutları 3.etabı satışa sunuldu. Karel Yapı'nın esnek ödeme kolaylığından faydalanmak isteyenler karelyapi.com.tr adresinden her türlü iletişim bilgisine ve daire planlarına ulaşabilir. Bölgenin çok ciddi bir disiplin içinde planlanmış olması geleceğin son derece kıymetli mülklerinin oluşmasına büyük katkı yapacak.

Şimdiden yatırımcıların gözbebeği olan bölgede hayat başladı bile. Çanakkale'nin gözde mahallesi olmaya aday Bursa Yoluna cepheli Egepark konutları renkliliği ve farklı tasarımı ile de içinizi açacak. Eğer siz de bu projede yer almak istiyorsanız elinizi çabuk tutun çünkü Karel Yapı'nın ürettiği sağlam ve konforlu konutlar fazla beklemiyor.

Depreme dayanıklılığı ile geleceğe meydan okuyan, her zaman yatırım değerini koruyan Karel Yapı'dan alacağınız konut veya iş yerleri size yeni kapılar açacaktır. Gelin birlikte karar verelim, yatırımınız kısa sürede değer kazansın. Pişman olmayacağınız bir yatırım için Karel Yapı sizi çağırıyor.

Gelin, inşaat kalitemizi görün. Karel Yapı'da mutlaka sizin için uygun bir proje vardır. Egepark projelerimizden yalnızca biridir.

Kalem Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181