1+1 daireler ev sahibi olmak isteyen genç nüfusun gözdesi oldu!
Son 5 yılda trend haline gelen 1+1 tipi daireler, masrafları düşük olduğu için ev sahibi olmak isteyen genç nüfusun gözdesi oldu. Kira ödemek yerine, kira öder gibi ev sahibi olmayı tercih eden genç nüfus, memur kenti Ankara'da bu dairelere yoğun ilgi gösteriyor. Artık 1+1 ve 2+1 konut almak için gelenlerin, neredeyse yarısının 20-30 yaş aralığında olduğunu belirten Besa Grup Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, çalışmaya başlayan üniversite mezunlarının da, konut alımına yoğun talep gösterdiğini söyledi.

Bezci, çoğu üniversite mezunu gençlerin aileleri ile yaşamak istemediklerini ifade ederek şunları söyledi: "Maddi gücünü eline alıp çalışmaya başlayanlar, Kent İncek ve Kule EVO projelerimizde 1+1, kısmen de 2+1 dairelerimize büyük talep gösteriyorlar. Genç yaştaki arkadaşlar bu projelerimizi kendilerine yakın olarak görüyorlar. Son 8 aydır, projelerimizi görmeye gelenlerin nerdeyse yarısını 20-30 yaş aralığı oluşturuyor."

Sabah Ek Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181