'Arap yatırımcılar müteahhit olma yolunda'!
Mütekabiliyet Yasası sonrası Körfez piyasasına açılan Türk gayrimenkul sektörü bu yılın ilk 3 ayında Arap alıcıların istilasına uğradı. Körfez'deki şirketler Türkiye'den arsa alarak kendileri inşaata soyundu.

Proje Beyaz Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Murat Uzun, "Türk inşaat sektöründe yapılacak çok iş olduğunu ve inşaat kârlılığını gören Arap yatırımcılar Arap inşaatçı olma yolunda hızla ilerliyorlar. Bazen partner şirket ile bu işe giren Arap firmaları bazen partnersiz sadece danışmanlık ile inşaat projeleri üretmeye başladılar" dedi. Proje ortaklığı modelinin benimsendiğini belirten Uzun, "Birçok Arap yatırımcı arsa arayışı içerisinde. Özellikle yeni gelişen bölgelerde" diye konuştu.

Sabah Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181