Atış Yapı GYODER üyesi oldu!
Türkiye'nin en güçlü inşaat şirketlerini bünyesinde barındıran GYODER, son olarak gerçekleştirdiği konut kampanyası ile binlerce kişiyi ev sahibi yaparak bu alanda önemli bir başarıyı imza atmaya hazırlanıyor. Bursa merkezli Atış Yapı'nın da üye olması ile birlikte geniş bir üye yelpazesi kazanan GYODER'in Başkanlığını Torunlar GYO Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun yapıyor.

Atış Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Atış "Güçlü bir Türkiye için daha çok çalışacağız"
GYODER üyeliği ile ilgili açıklamalarda bulunan Atış Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Atış, inşaat sektörünün ekonomi için vazgeçilmez bir dinamik olduğunu ve sektörün gelişimi için güç birliğinin büyük bir önem taşıdığını söyledi. Atış "Güç birliğinin en başarılı örneklerinden birisi olan GYODER'e üye olmaktan mutluluk duyuyoruz. Umuyoruz ki bu birliktelik gerek ülkemiz gerekse de geleceğimiz için katkı sağlar" dedi.

Ayfer ERDOĞAN / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181