Ege Yapı 3 yılda 2,5 milyar TL'lik yatırımla proje üretecek!
15 Temmuz darbe girişiminin ekonomiye olumsuz yansımaları, 14 yıldır mevcut siyasi istikrar sayesinde bertaraf edildi" diyen Ege Yapı Başkam İnanç Kabadayı yeni yılda hızlarım kesmeyeceklerini söyledi.

2016 yılının başından bu yaI na ülkemizin bir taraftan komşulannda yaşanan sorunlar, diğer yandan da teröre mücadele ederken 15 Temmuz'da FETÖ tarafından kalkışılan bir darbe girişimi yaşadığını vurgulayan Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı H.İnanç Kabadayı "Tüm bu olaylann genel ekonomiye olan olumsuz yansımalan, 14 yıldır mevcut siyasi istikrar sayesinde bertaraf edildi. Hızlıca ekonomiyi canlandırmak için en etkin ve hızlı reaksiyonu veren sektör olarak gayrimenkul sektörü ön plana çıktı" dedi. 

Emlak Konut tarafından oldukça stratejik ve çok iyi bir zamanlama ile bekleyen talep bütünleşik bir kampanya ile harekete geçirildiğini kaydeden Kabadayı "Daha sonrasında ülkemizin geleceğine güveniyoruz mesajlan içeren bir diğer kampanyaya GYODER imza attı. Önemli oyuncuların neredeyse tamamının kampanyaya destek vermesi ile birlikte konut satışlan 2015 yılının ilk 9 aylık rakamlan ile aynı seviyeye geldi. Sektör olarak 2016 yılı tamamlandığında, toplam satış rakamlannda 2015 yılını yakalayabileceğimizi düşünüyoruz" diye konuştu. Sektörün güçlü ekonomisi ve siyasi istikran ile ülkemizin her yıl olduğu gibi yine pozitif olarak aynşacağım ve ekonomik büyümenin 2017'de de artarak devam edeceğini öngördüklerini kaydeden Kabadayı "Genel olarak baktığımızda merkezi lokasyonlarda arazi geliştirme, kentsel dönüşüm sürecinin hızlanması, konut kredisi faiz oranlarında düşüşün devam etmesi, KDV ve vergilerde yapılacak olan iyileştirmeler sektörün daha fazla ivme kazanmasını sağlayacak ve ülke ekonomisine daha fazla katma değer oluşturacaktır" dedi. Ege Yapı olarak planladıklan yeni yatmmlanna hız kesmeden devam edeceklerini vurgulayan İnanç Kabadayı "İnşaatına başlamış olduğumuz üç proje ile birlikte, 2017 yılı içerisinde 3 projenin lansmanını gerçekleştirmeyi planlıyoruz. 3 yıllık projeksiyonda hayata geçireceğimiz farklı segmentlerdeki projelerimizin toplam yatrım değeri yaklaşık 2,5 milyar TL olacaktır.

8 PROJENİN SÖZLEŞMESİ İMZALANDI
2016 yılında inşaatlarını tamamlamış olduklan Batışehir ve Pega Kartal projelerinde kalan sınırlı sayıdaki stoklarının satışlanna devam ettiklerini belirten Kabadayı "Diğer taraftan 8 yeni projemizin sözleşme ve hazırlıklarını yaptık. Bunlardan 4 tanesi Avrupa Yakası'nda, 4 tanesi de Anadolu Yakası'nda hayata geçecek. Kâğıthane, Maslak ve Beylerbeyi projelerinin inşaat çalışmalan başladı. Bu yıl için hedeflediğimiz satış cirolarını, 11 aylık verilere baktığımızda tutturacağımızı ve hedefin üzerinde % 10'luk bir artış yakalayacağımızı tahmin ediyoruz" diye konuştu

Star Ek Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181