Emlak Sayfası TGRT Haber'de başladı

Televizyon yayıncılığının saygın kuruluşları arasında yer alan TGRT Haber'de her Çarşamba 14:15'te ekranlara gelecek olan Emlak Sayfası programının ilk bölümü yayınlandı.

İnşaat sektöründeki en yeni gelişmeleri izleyicilerine aktaracak olan Emlak Sayfası programı, aynı zamanda sektörden temsilcileri izleyicileri ile buluşturacak. 17 Ağustos'taki ilk bölümünde Bakyapı Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Bakgör'ün konuk olduğu Emlak Sayfası'nda, inşaat sektöründeki son durum, konut kredilerinin sektöre olan etkileri ve kentsel dönüşüm süreçlerinin oluşturduğu dinamikler masaya yatırıldı.

Emlak Uzmanı Utku Çalışkan'ın hazırlayıp sunduğu Emlak Sayfası programının gelecek haftaki konusu ise konut projelerinin ülke ekonomisine olan etkisi olacaktır. 

Ayfer Erdoğan / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181