Fuzul Grup İran'a gidiyor!
Uluslararası gelişme, altyapı çalışmaları ve yabancıya konut satışında inşaat ve gayrimenkul sektörünü olumlu etkilemesi beklenen gelişmenin ardından Fuzul Grup da harekete geçti. Grup gayrimenkul yatırımlarını, fırsatlarını görüşmek üzere şubat ayında Tahran’ı ziyaret edecek. Fuzul Grup Başkan Yardımcısı Eyüp Akbal, “Türkiye-İran arasındaki iş hacmi 30 milyar dolara ulaşacak gibi görünüyor. Gayrimenkul ve inşaat alanında önemli işbirlikleri yapacağımızı düşünüyorum” dedi.

TANITIM YAPACAĞIZ
Akbal, sözlerine şöyle devam etti: “Yurtdışı yatırımlarına büyük önem veriyoruz. Tahran’da mevcut projelerimizin tanıtımını gerçekleştirip, fırsatları masaya yatıracağız. Yıllardır biriken altyapı ve toplu konut projeleri ile İran bizim için de yeni iş fırsatlarının bulunduğu çok önemli bir pazar olacak. Türk müteahhitler içinse çok önemli bir fırsat olacak.” 

Habertürk

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181