'Konutta KDV indirimi 2017 sonuna kadar uzatılmalı'!
Konutta kalitenin adresi MESA, Emlak GYO’nun hayata geçirdiği ve ödeme kolaylıkları sunduğu kampanyayı desteklerken, konutta KDV indiriminin de ‘doğru bir adım’ olduğunu düşünüyor.
 
MESA Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Boysanoğlu, “KDV indirimi inşaat sektörünü ve yan sanayiyi canlandıracak hatta istihdama da çok olumlu etkisi olacaktır. Sürecin 2017 sonuna kadar uzatılmasında fayda var” dedi. MESA Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Boysanoğlu, yüzde 18 KDV’li tüm konutlarda KDV’nin yüzde 8’e düşürülmesinin, inşaat sektörüne, sektörel istihdama ve ekonomik canlanmaya etkilerini şöyle ifade etti:
 
“Hükümetin doğru, yerinde ve iyi bir karar aldığını düşünüyoruz. Ve hatta KDV indiriminin 2017 sonuna kadar uzatılmasının büyük fayda sağlayacağını görüyoruz. Süreç uzarsa; inşaat sektörünü ve yan sanayisini canlandıracak sonuçlar alınacak, bu sonuçların da ekonomiye yansıması daha net görülebilecek. Bu süreçte yan sanayi canlanırken, istihdamın da artacağını rahatlıkla söyleyebiliriz.”
 
MESA projelerine yoğun ilgi
Tarihi konut kampanyasına katılan projeler arasında dikkat çeken Park Mozaik ve MESA Koza 66 projeleri yoğun ilgi görüyor. 15 Ekim 2016’ya kadar uzatılan kampanya kapsamında 10 yılda, 0.70 vade farkı ve yüzde 20 peşinat avantajı sunuluyor. KDV indirimi uygulamasıyla projelere ilginin daha da artması öngörülüyor.
 
MESA KOZA 66, büyükelçiliklerin ve uluslararası kuruluşların yoğun olarak tercih ettiği Gaziosmanpaşa’da, şehrin tüm kilit noktalarına dakikalar içinde ulaşılabilen bir konumda yer alıyor. KOZA 66, nitelikli bir yaşam alanı oluşturma hedefiyle zemin+ 35 katlı kule blok ve zemin+8 katlı yatay blok olmak üzere toplam iki bloktan oluşuyor.MESA KOZA 66, iki farklı yaşam biçimini bir arada sunuyor. 


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181