Mesa 2017'de 6 yeni projeye imza atacak!
2016 yılında yaklaşık yüzde 8'lik bir büyüme yakalayan ve 4 bin kişilik istihdam sağlayan MESA, 2017'de en az 6 yeni projeye daha imza atarak, 3.5 milyar liralık yatırım değerine ulaşmayı hedefliyor. MESA Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Boysanoğlu, Genel Müdür Mert Boysanoğlu ve Genel Müdür Yardımcısı Tolga Bıyıklıoğlu tarafından düzenlenen basın toplantısında, şirketin yeni yatırmlarına devam edeceği ve 2017'nin sektör açısından olumlu geçeceği vurgulandı.

AVANTAJLI BİR DÖNEM
Türkiye gayrimenkul sektörünün 2016'yi, özellikle yılın ikinci yarısı itibari ile yaşanan hareketlilik sayesinde önceki yılın rakamlarının üzerinde tamamladığını belirten MESA Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Boysanoğlu "Faizlerin yüzde 1'in altına düşmesi, KDV indirimi, Emlak Konut öncülüğünde, GYODER ile düzenlenen kampanya ve başta MESA olmak üzere şirketlerin çeşitli kampanyalarla sundukları avantajlar, gayrimenkul sektörünün 2016 yılını başanyla tamamlamasını sağladı" dedi. Boysanoğlu "Uluslararası ilişkilerimizde, siyasal alanda ve ekonomimizde olumlu gelişmeler beklediğimiz 2017'nin ise sektörümüz açısından iyimser bir yıl olacak. Biz de 900 kişi ek istihdamla katkımızı sürdüreceğiz" dedi. Boysanoğlu, kredili ya da kredisiz gayrimenkul satışlarının bankalar üzerinden yapılmasının da önemli olduğunu vurguladı.

Star Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181