Evrim Kırmızıtaş Başaran dünyanın en iyi emlakçısı seçildi!
Cemiyet Hayatının sevilen çiftlerinden Ömer Faruk Başaran-Evrim Kırmızıtaş Başaran çifti çok mutlu...Evrim Kırmızıtaş Başaran REMAX International dünya birinciliği ödülünü Türkiye'ye getiren ilk ve tek kadın emlak danışmanı oldu... REMAX tarafından düzenlenen, her yıl en az 11.000 REMAX’lının katıldığı uluslar arası REMAX Kongresi bu yıl 27 Şubat – 2 Mart tarihlerinde Las Vegas’ta gerçekleşti. Dünyaca ünlü, başarılı isimlerin konuşmacı olarak katıldığı kongrede ayrıca farklı kategorilerde dünya çapındaki ödüller sahiplerini buldu.

Türkiye adına Cemiyet Hayatının tanınmış ismi Evrim Kırmızıtaş, 2016 yılı Amerika ve Kanada hariç tüm danışmanlar arasında gayrimenkul satışında dünya 1.si oldu. Ayrıca REMAX’te en büyük ödül olan Diamond Club ödülünü aldı. Kırmızıtaş, ReMax Türkiye’nin kurulduğu ilk yıldan bugüne kadar Diamond Club ödülünü alan ilk kadın olarak ReMax Türkiye tarihine geçti. ReMax Dünya Kongresi’nde Las Vegas’ta ülkemizin bayrağını dalgalandırarak 2016 yılı Amerika ve Kanada hariç tüm danışmanlar arasında toplam ciroda dünya birincisi olan Kırmızıtaş’ı tebrik ediyoruz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181