Halit Ergenç ve Bergüzar Korel 1 milyon 400 bin TL'lik ev arıyor!
Vatanım Sensin'de başrolü paylaşan Bergüzar Korel ve eşi Halit Ergenç'in dizileri geçen hafta sezon finali yaptı. Halit Ergenç, bölüm başı 140 bin TL kazanırken Bergüzar Korel de 80 bin TL aldı. Çift bir sezon boyunca kazandıkları yaklaşık 8 milyon TL'yi değerlendirmek için ise kolları sıvadı.2013'te Yunanistan'ın Yanya şehrinde bir arazi alıp turistik tesis inşa etmeye niyetlenen 47 yaşındaki Halit Ergenç'in, eşiyle birlikte sezon yatırımı için de Sakız Adası'nda karar kıldığı öne sürüldü.

Eşi Bergüzar Korel'le birlikte Ege aşığı olan Halit Ergenç, Yunanistan'da ev arayışına girdi. İddialara göre her yaz tatilinde Çeşme'ye giden çift, Sakız Adası'ndan ev almak için emlakçıların kapısını bir bir çalmaya başladı. Kendilerine yaklaşık 350 bin euro'luk (1 milyon 400 bin TL) limit koyduğu öne sürülen ikili, henüz istedikleri evi bulamadı. İkili bu gayrimenkul yatırımlarıyla oğullarının geleceğini garanti altına almak istiyor.

Posta

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181