Selena Gomez günlüğü 2 bin 900 dolara yazlık kiraladı!
23 yaşındaki genç yıldız Selena Gomez, arkadaşlarıyla birlikte gittiği Kaliforniya, Malibu'da muhteşem bir yazlık kiraladı. Kalacağı yeri, genellikle seyahat etmeyi seven kişilerin genellikle bütçesini dengelemek için tercih ettiği AirBnb'den bulan Gomez, kısa tatilinde bile lüks yaşamından ödün vermek istemedi.

73 milyonu bulan takipçileriyle okyanus manzaraları muhteşem yazlığın çeşitli yerlerinden pozlar paylaşan Gomez'in kiraladığı muhteşem yazlığın bir geceliği 2 bin 900 dolar (yaklaşık 8 bin TL).



Kendine özel bir plajı bulunan yazlıkta 4 yatak odası bulunuyor. M Beach olarak bilinen yazlıkta konaklanılan süre boyunca temizlik, Michelin yıldızlı aşçılardan yemekler, sörf dersleri ve içki servisi gibi pek çok hizmetten de yararlanılabiliyor.



Pasifik Okyanusu manzaralı muhteşem terasta keyif yapmak için, haftada 25 bin doları (yaklaşık 71 bin TL) gözden çıkarmanız gerekiyor.

Hürriyet 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181