Adana inşaat fuarı bugün başladı!
Adana'da bu yıl 10'uncusu düzenlenen İnşaat Fuarı'na 40 ilden 40 bin ziyaretçi bekleniyor. Bugün açılışı yapılacak fuara Mısır, Rusya, Bulgaristan, Gürcistan, İran ve Mekadonya gibi ülkelerden yabancı firma temsilcileri de katılacak ve Türk işadamlarıyla ikili iş görüşmeleri yapacak.

TÜYAP Adana Fuarcılık A.Ş tarafından TÜYAP Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde 18-21 Şubat arasında gerçekleştirilecek fuarın bilgilendirme toplantısı Divan Otel'de yapıldı. Toplantıya TÜYAP Adana Fuarcılık AŞ Genel Müdürü İlhan Ersözlü, Genel Müdür Yardımcısı Cihat Alagöz, Adana Müteahhitler Birliği Başkanı Sedat Teoman Gürsesli, Birliğin Başkan Yardımcısı Tahsin Uzkurt, Adana Yapı Müteahhitleri Derneği (AYAMDER) Başkanı Mustafa Fidan Vursavaş katıldı.

Sektörün buluşması

TÜYAP Genel Müdürü Ersözlü, yaptığı konuşmada fuarın sektöre büyük ivme kazandıracağını söyledi. Fuarı 'sektörün büyük buluşması' olarak değerlendiren Ersözlü, şöyle devam etti: "Bölgemizde büyük firmaların varlığı, fuarın Adana'da düzenleniyor olmasını önemli kılmakta ve bu anlamda fuarı sektörün büyük buluşması haline getirmektedir. Adana İnşaat, Yapıda Yenilikler, IHS ve Kent Fuarları, bölgesel anlamda sektörün en önemli pazarlama etkinliği olacak ve sektörün iç dış satışlarına önemli katkılar sağlayacak."

Ersözlü, fuara yurt dışında TÜYAP'ın Mısır, Rusya, Bulgaristan, Gürcistan, İran, Makedonya ofisleri aracılığı ile işadamlarının davet edildiğini, yurt içinden ise Adana, Mersin, Niğde, Kayseri, Kahramanmaraş, Osmaniye, Şanlıurfa, Gaziantep, Kilis, Konya, Nevşehir, Aksaray, Malatya, Karaman ve Hatay başta olmak üzere 40'a yakın ilden katılım olacağını kaydetti. 

Hürriyet Adana Çukurova Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181