Beyoğlu projeleri Dubai'de büyük ilgi gördü!
Taksim360, Türkiye'nin kamu ve özel sektör ortaklığında gerçekleşen ilk ve en büyük kentsel yenileme projesi. Proje, yeni rezidans bölümleriyle 2017'ye hızlı bir giriş yapmaya hazırlanıyor. Yeni etap, Taksim360 markasıyla ilk kez Dubai Cityscape Fuarı'nda tanıtıldı. Türkiye lansmanı ise Ekim'de yapılacak.

Dünyaya ilham olacak
Projenin ilk satışa çıkan ofis kısmı Tarlabaşı360 ismiyle satılırken, 93 ofisin teslimi Nisan 2017'de yapılacak. 500 rezidansm yer aldığı kısım ise Taksim360 ismiyle Dubai'de ilk kez satışa çıktı. Rezidansların fiyatı 7 bin ila 9 bin dolar arasında değişiyor. Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, proje standmı ziyaret etti. Başkan Demircan, Taksim360'ın bulunduğu konum itibariyle çok değerli olduğunu söyledi. Ayrıca projenin Beyoğlu'nu değiştireceği gibi tüm dünyaya ilham olacağını belirtti. Çalık Gayrimenkul Genel Müdür Yardımcısı Gonca Özgül ise, fuarda Taksim360'a büyük bir ügi olduğuna dikkat çekti. Özgül, "Ekim'de Türkiye lansmanını gerçekleştirecek ve 2017'ye hızlı bir giriş yapacağız" dedi.

Taksim'in kira geliri yabancıyı cezbediyor
Gonca Özgül, yabancı yatırımcıların Beyoğlu'nün kira getirişi potansiyeline dikkat ettiklerini söyledi. Özgül, "Taksim bölgesi, İstanbul'un turizm merkezi olması nedeniyle, kiralanan rezidanslar önemli bir gelir potansiyeli" dedi.

Posta Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181