Cityscape Turkey'de konut alacaklara indirim fırsatları!
Dünyanın en prestijli fuarları arasında yer alan ve Türkiye'de ilk defa gerçekleştirilecek Cityscape Uluslararası Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı İstanbul'da 24 Mart'ta başlıyor. 26 Mart tarihine kadar sürecek fuara, başta Körfez Bölgesi olmak üzere, Avrupa ve Türki Cumhuriyetlerden yabancı yatırımcı ve fonların yoğun ilgi göstermesi bekleniyor Lütfi Kırdar'da yapılacak fuar özel ödeme imkânları ve yüzde 15'e varan artı indirimler bireysel yatırımcılara kazandıracak.

Cityscape Turkey, 7.000 metre karelik fuar alanında 60'ın üzerinde şirketi ağırlayarak, Cityscape tarihindeki en büyük lansman organizasyonunu olacak. Etkinlikte başta Ağaoğlu, DKY İnşaat, EGE Yapı, Green Valley Real Estate, Kuzu Group, Metropol istanbul, Ofton, Piyalepaşa İstanbul, Polatyol-Eston İnşaat, Quasar istanbul, Sinpaş ve Suryapı olmak üzere Türkiye'deki öncü yatırımcılar ve projeleri yatırımcıların ve konut alıcılarının beğenilerine sunulacak.

Ege Yapı, satışı devam eden Batışehir, Pega Kartal, İzPark projeleri ve yeni projeleri olan Kağıthane, Çekmeköy, Yedikule için ise ön talep toplamak amacıyla katılıyor. Fuarla ilgili değerlendirmede bulunan Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı H. İnanç Kabadayı, "Ülkemiz özellikle Körfez ülkelerinden yatırımcıların odak noktası haline geldi. Bu tür fuarlar ülke tanıtımı için de büyük önem arz ediyor. Gayrimehkule olan ilgiyi ise daha da artıracaktır" dedi. Ofton İnşaat, Ofton;Elysium Elit Koşuyolu, ElysiumSerenity Kandilli, Elysium Art Şişli ve Elysium Soul Beyoğlu ile İstanbul'a değer katan projelerinin detaylarını ziyaretçilerle paylaşıyor.

Taraf Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181