Cityscape Turkey ne zaman başlıyor?
Türkiye gayrimenkul sektörünün son yıllarda uluslararası arenada sağladığı başarıları dev bir organizasyonla taçlanıyor. Dünyanın en geniş kapsamlı, en prestijli ve en köklü gayrimenkul fuarlarından Cityscape, Türkiye'deki ilk organizasyonu için tüm hazırlıkları tamamladı.

Cityscape Turkey, 24 Mart Perşembe günü İstanbul Kongre Merkezi'nde kapılarını açıyor. 24, 25, 26 Mart tarihlerinde açık kalacak Cityscape Turkey, yurtiçinden ve yurtdışından kurumsal yatırımcıların yanı sıra bireysel yatırımcı ve konut alıcılarından da büyük ilgi görüyor. 7 farklı ülkeden 67 katılımcının standlarıyla yer alacağı fuarı ziyaret etmek için 50’yi aşkın ülkeden 1000 yabancı ziyaretçi ön kayıt yaptırdı. Fuara Türkiye'den de binlerce kişinin katılması bekleniyor.

520’den fazla özel yatırımcı buluşması
Cityscape, Türkiye gayrimenkul sektörünün son yıllarda odaklandığı yabancı yatırımcı konusunda da çok etkin bir çalışma yürüttü. Uluslararası arenada 15 yıllık fuar tecrübesi neticesinde oluşmuş kapsamlı ziyaretçi veri tabanını mobilize eden bir pazarlama kampanyası olan Cityscape Yatırımcı Programı (IHP-Investor Hosting Programme)ile İstanbul'daki fuarda yatırımcılar ve katılımcılar için en etkin ortamı oluşturdu. IHP kapsamında 4 farklı Körfez ülkesinden ziyaretçiler ve 20'den fazla katılımcı firma arasında 520’den fazla yatırımcı ve katılımcı buluşması organize edildi. Bu yatırımcıların tüm konaklama, transfer ve toplantı masrafları sübvanse ediliyor.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181