Emlak Sayfası'nın bugünkü konukları Özkan Aydemir ve Cihan Koçer olacak!
İnşaat ve gayrimenkul sektörünün nabzını tutan Emlak Sayfası programının bu haftaki konukları Elfi Gayrimenkul Broker'ı Özkan Aydemir ve Elfi Gayrimenkul Balıkesir Yöneticisi Cihan Koçer olacak.

Emlaksayfası.com.tr'nin kurucusu Utku Çalışkan'ın hazırlayıp sunduğu Emlak Sayfası programı her Çarşamba olduğu gibi bugün de 17.00'da TGRT Haber'de canlı olarak yayınlanacak. 

Emlak ve Gayrimenkul sektörü 2016 değerlendirmesi başta olmak üzere, Bursa ve Balıkesir bölgelerindeki yeni gelişmelerin konuşulacağı programda konuklar Utku Çalışkan'ın sorularını yanıtlayacaklar. 

Balıkesir hamlesini yeni gerçekleştiren Elfi Gayrimenkul'ün hem Bursa hem de Balıkesir yöneticilerinin katıldığı programda, emlak sektörü ve gündeme dair merak edilenlerin yanı sıra Bursa ve Balıkesir bölgelerindeki yatırım fırsatları da masaya yatırılacak.

Ayfer ERDOĞAN / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181