Eylül ayının "En İyi İşveren Markası" Vaillant Group Türkiye!

Kariyer sayfasıyla sektöründe işveren markası algısını yönetmeye başlayan ilk firmalardan biri olan Vaillant Group Türkiye’nin sosyal medya çalışmaları, Secretcv tarafından 5. kez düzenlenen ve 9 kategoride verilen “İK’nın Yıldızları” ödüllerinde, Eylül ayının "En iyi İşveren Markası" ödülüne layık bulundu.

Vaillant Group Türkiye İK ekibine ödül; özellikle Facebook ve Linkedin sayfalarında, çalışan ve potansiyel çalışan olabilecek hedef kitleyle kurduğu interaktif iletişim ve markasını bu platformlarda temsil etme başarısı nedeniyle verildi.

Facebook sayfasında 11.072 takipçisi, Linkedin’de 599 takipçisi olan, düzenli ve hedef kitleye uygun içerikler paylaşan, açık pozisyonları iş ilanı olarak yayınlayan, paylaştığı özgün ve yaratıcı infografiklerle sosyal medyada markasını temsil eden Vaillant; renkli ve zengin iletişiminin yanı sıra paylaştığı içeriklerin etkileşim oranının yüksek olmasıyla da sektöründe dikkat çekiyor.

Vaillant Group Türkiye İnsan Kaynakları Direktörü Nilüfer Birdal aldıkları bu ödülle ilgili olarak ‘Sosyal medyada yerimizi alarak işveren markamız üzerine çalışma kararını 2015 senesi başında aldık. Tüm İK ekibi olarak önem verdiğimiz bu platformda izlenebilirliği artıracak fotoğraf, video ve haberler üzerinde yoğun bir şekilde çalışmaya başladık. Şirket içerisinde yürütülen tüm faaliyetler, kazandığımız başarılar, yapılan organizasyonlar şirketimizi dışarıdan izleyen sosyal medya kullanıcılarının dikkatine özenle sunuldu.

Geçen 10 ay zarfında bu çalışmaların geri dönüşünü, yayınladığımız iş başvurularına gösterilen ilgi ve alakadaki ciddi artıştan, başvuru sayısı ve kalitesindeki yükselmeden görüyoruz. İş görüşmesine gelen adayların sosyal medya haberlerimizi yakından takip ettiğini görmek, bizim bu mecrayı önceliklendirme kararımızın çok yerinde olduğunu gösteriyor.

Yeni sene içinde de, bu iletişim kanalında şirket haberlerimizi daha da interaktif, renkli ve merak uyandıran formatlarda sunmaya devam edeceğiz.’ açıklamasında bulundu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181