Gacemer, ''Türkiye yabancılara ideal koşullar sunuyor!''
Sinpaş GYO, bu yıl 6-8 Eylül 2016 tarihleri arasında gerçekleşen Dubai Cityscape 2016'da, İstanbul, Ankara ve Bursa'da imza attığı projeleriyle yer aldı. Körfez ülkelerinden ziyaretçilerin beğenisine sunulan Şişli Bomonti'deki Queen Central Park projesi, fuarın ilgi odağı oldu.

Körfezden Türkiye'ye gelen gayrimenkul yatırım miktarının son 6 yılda 20 milyar doları geçtiğini ve son dönemde Körfez'den gelen ilgiyi yüksek tutmak gerektiğini kaydeden Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer şunları söyledi: "Türkiye'nin modernlikle harmanlanmış bir doğu-batı sentezi olmasının yarattığı popülarite ile birçok ülke vatandaşını ev sahibi yaptık. Son dönemde Azerbaycan, İran, Irak, Katar, Kuveyt, Birleşik Arap Emirlikleri ve diğer Körfez ülkelerinden gelen talebin arttığını gözlemliyoruz. Bu ülkeleri, Avrupa ve Kuzey Afrika takip ediyor. Özellikle Körfez ülkeleri yeni ve güvenli yatırım alanları arıyor. Türkiye, Körfez ülkelerinden gelen vatandaşların kültürel zorlanmalarla karşüaşmadan, keyifle ve güvenle yaşayabilecekleri büyük bir ülke olarak öne çıkıyor."

"Körfez ülkelerinin yakın Londra'sı İstanbul"
Son 10 yıllık dönemde Körfez iükeleriyle kültürel yakınlaşmanın, Türkiye'nin yabancı yatırımcılar açısından cazibesini artırdığını vurgulayan Gacemer şöyle konuştu: "İstanbul artık Körfez ülkelerinin yakın Londra'sı oldu diyebiliriz. Sadece İstanbul merkezli projeler değil, Bursa'da geliştirdiğimiz projemiz de yabancılardan büyük ilgi görüyor. Türkiye'de İstanbul başta olmak üzere, büyük şehirlerin pek çoğunda, metropol yaşantısının zenginliğini Londra, Paris gibi şehirlerle yarışabilecek şekilde sunabilir durumdayız. Projelerimizi geliştirirken yaşam tarzını iyileştirmek kadar, konutun önemli bir yatırım enstrümanı olduğu gerçeğini de göz ardı etmiyoruz." 

Dünya Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181