İstanbul, Londra ve Paris çadırlarının arasında!
Gayrimenkul ve inşaat sektörünün önde gelen firmaları, en yeni projeleri, enerjisi ve potansiyeli ile MIPIM'de Türkiye rüzgarı estirecek. Geçen yıl 300 metrekarelik bir alanda İstanbul'u temsil eden İstanbul Ticaret Odası, İstanbul Gayrimenkul Tanıtım Çadırının büyüklüğünü de 685 metrekareye yükseltti. Çadır, dünyanın en önemli başkentleri arasında kabul edilen ve fuarın sahil şeridinde bulunan Paris ile Londra çadırlarının tam ortasında yer aldı. İTO Başkanı ibrahim Çağlar, MIPIM Fuarı'nın istanbul'un gayrimenkul ve inşaat projelerinin dünyaya tanıtılmasında stratejik öneme sahip olduğunu söylerken "Türk firmalarının gerçekleştirdiği kentsel dönüşüm projeleri ve devletimizin istanbul için planladığı mega altyapı projeleri, 89 ülkenin yabancı yatırımcısına birebir tanıtılacak" dedi.

İstanbul fuarın en prestijli yerinde!
İstanbul Ticaret Odası, belediyelerin yanı sıra gayrimenkul ve inşaat sektörünün önde gelen firmalarının projelerini sunacağı İstanbul Gayrimenkul Tanıtım Çadırı'm bu yıl iki kat büyüterek, 685 metrekareye çıkardı. İstanbul Gayrimenkul Tanıtım Çadırı, MIPIM'de Londra ve Paris çadırlarının tam ortasında, fuarın en prestijli noktasında yer alacak.

İstanbul, MIPIM Fuarı'nda bu yıl 'Devler Ligi'ne girdi. İstanbul Ticaret Odası (İTO), Fransız Rivierası'nm en ünlü şehirlerinden Cannes sahilinde kurduğu İstanbul Çadırı'nda 4 gün boyunca 89 ülkeden dünyanın en etkili 21 bin gayrimenkul profesyonelini ağırlayacak. İstanbul kent maketinin özel bir video mapping üe yer alacağı İstanbul Çadırı, kentlerin birbirleriyle yarıştığı fuarın en prestijli noktası olan sahil şeridinde Paris ve Londra çadırlarının ortasında, İstanbul rüzgarı estirecek. Sektör profesyoneline yaptığı İstanbul tanıtımını, Avrupa başkentleri ölçeğine taşıyacak. İstanbul, Fransa'nın güneyindeki Cannes sahilinde her yıl dünyanın en önemli 21 bin gayrimenkul profesyonelini biraraya getiren dünyanın en prestijli gayrimenkul fuarı MIPIM'e en büyük katılımını bu yıl gerçekleştirmeye hazırlanıyor. Geçen yıl 300 metrekarelik bir alanda İstanbul'u temsil eden İTO, İstanbul Gayrimenkul Tanıtım Çadırı'nın büyüklüğünü 685 metrekareye yükseltti. İTO ayrıca İstanbul Gayrimenkul Tanıtım Çadırı'nı fuarın en prestijli noktası olarak kabul edilen konuma yerleştirdi. İstanbul, dünyanın en önemli başkentleri arasında kabul edilen ve fuarın sahil şeridinde bulunan Paris ile Londra çadırlarının ortasmdayer aldı.

İTO Başkanı İbrahim Çağlar, MIPIM Fuarının İstanbul'un gayrimenkul ve inşaat projelerinin dünyaya tanıtılmasında stratejik öneme sahip olduğunu söyledi.

Emlak Konut ile işbirliği yaptı
Çağlar, "MIPIM Fuarı'nda Türkiye ve İstanbul tanıtımını her yıl yeni bir boyuta taşıyoruz. Türk firmalarının gerçekleştirdiği kentsel dönüşüm projeleri ve devletimizin İstanbul için planladığı mega altyapı projeleri, 89 ülkenin yabancı yatırımcısına birebir tanıtılacak. Türkiye'de planlı kentleşme ve konut seferberliğinin öncüsü olan Başbakanlık Toplu Konut İdaresi iştiraki Emlak Konut GYO fuardaki en önemli destekçimiz. Bu yıl özel konumumuzla, 20 bini aşkın gayrimenkul profesyonelinin İstanbul Gayrimenkul Tanıtım Çadırı'nı ziyaret etmesini hedefliyoruz. Herkesi Türk konukseverlerinin sıcak atmosferinde bir Türk kahvesi içmeye bekliyoruz" dedi. Bu arada ilk kez geçen yıl tanıtılan Yaşayan İstanbul Maketi, bu yıl da İstanbul Çadırı'nda yer alacak. 96 metrekarelik maket, dört mevsim İstanbul'u yaşatacak. Bunun için video mapping sunumu baştan tasarlandı.

Bugüne kadar yapılmış en büyük İstanbul maketi olma özelliği taşıyan Yaşayan İstanbul Maketi, ses ve görüntü efektleriyle İstanbul'un 24 saatini fuar ziyaretçilerine sunmaya devam edecek. Çadırda kent maketi dışında proje maketleri de yer alacak. 3'üncü havalimanı, Avrasya Tüneli, İstanbul Dünya Ticaret Merkezi'nin (İDTM) 500 milyon dolarlık yeni yatırımla inşa edeceği fuar merkezi ve Teknopark İstanbul da çadırda olacak. TOKİ-Emlak Konut, stand bazında yer alacak. Firmalar için stand paketi haricinde İstanbullu ve Duvar Pano paketi olmak üzere toplamda 3 ayrı satış paketi hazırlandı. İstanbul Serbest Mimarlar Derneği pano paketi kapsamında çadır içerisinde yer alırken, İstanbullu paketi kapsamında da Astaş Holding, Cathay Group, Cathay İnşaat, Entegre Project, Halk Gayrimenkul, Halk Gayrimenkul Vakıf Adi Ortaklığı, RJ Models, İnsay Yapı ve Nova Holding yer alacak. Fuar tanıtım için MIPIM news, MIPIM previeıv, dış alan bannerları ve web sitesi banner'ı gibi görsel mecralarda ilanlar verüdi. Açılış üe aynı gün (bugün) yabancı basın mensuplarının da katüımı üe bir basın toplantısı düzenlenecek. Saat 15.00'daKurdele Kesme Töreni ve çadır içerisinde yabancı yatırımcüarın da katılımı üe bir açılış resepsiyonu düzenlenecek.

Dünya Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181