Nestavilla az katlı konut çözümleriyle Turkeybuild İstanbul'da!
Ürettikleri evlerin her metrekaresinde teknoloji ile tasarımı buluşturduklarına dikkat çeken Nestavilla Satış Müdürü Yakup Karakelle, "Standart konut mimarisine yeni bir yaklaşım getirerel yapı malzemesi ve teknolojisiyle birbirinden ayrılan üç farklı konut konseptiyle kişilerin hayallerindeki evlere kısa zamanda ekonomik bir şekilde ulaşmasını sağlıyoruz. Az katlı ve tamamı ön üretimli konutlarla istenilen yerde ev sahibi olabilme imkanı veriyoruz. Yeni konut konseptimizi 10-14 Mayıs 2016 tarihleri arasında TÜYAP İstanbul Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen Yapı Fuarı'nda ziyaretçilerimize anlatacağız" şeklinde konuştu.

İnşaat süresini minimum seviyelere düşüren, iklim ve mevsim şartlarından etkilenmeyen ön üretimli konut teknolojileriyle uygun fiyatlarla ev sahibi olunabüeceğine dikkat çeken Karakelle, bir üa sekiz hafta içinde kurulumu tamamlanan Nestavilla evlerinin uzun yıllar hiçbir bakım gerektirmediğini ve ekstra masrafa yol açmadığını vurguladı. Ön üretimli sistemlerin gereksiz işçüik ve şantiye maliyetlerini ortadan kaldırdığım kaydeden Karakelle, "Ön üretimli konutlarda esnek yapı malzemeleri kullandık. Ahşap ve betonarme binalara göre daha fazla esneyebilme özelliğine sahip galvanizli hafif çelik yapı profilleri aynı zamanda çok geniş bir yelpazede mimari tasarım esnekliği de sağlıyor" diye konuştu.

Nestavilla olarak prefabrike, hafif çelik ve modüler olmak üzere üç ayrı konseptte konut üretimi yaptıkları bilgisini veren Yakup Karakelle, prefabrike sistemde estetik mimari ve teknolojik yaşamı birleştirdiklerini ifade etti. Hafif çelikte ise güç ve tasarımı buluşturduklarını vurgulayan Karakelle, "Üçüncü üretim modeli olan modüler sistemle de evlerin bugünde hazır edebiliyoruz" dedi.

Dünya Fuar Ek Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181