Süleyman Çetinsaya, fuarlar gayrimenkul sektörü açısından avantaj sunuyor!
Gayrimenkul sektöründe uluslararası alanda düzenlenen fuarların Türkiye ve sektörün tanıtımı açısından büyük avantaj sunduğunu söyleyen Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, "Geçtiğimiz yıllarda katıldığımız Fransa Mipim ve Dubai Cityscape fuarlarında da bunu bizzat tecrübe ettik" dedi.

Türkiye'de yabancı yatırımcının 1 milyon dolar yatırımla vatandaşlık elde edebidiğini hatırlatan Çetinsaya, "Konut veya işyeri satın alımında da KDV ödemeyecek olması birçok yabancı ülke vatandaşını cezbediyor" diye konuştu. Çetinsaya, düzenlemenin yürürlüğe girmesiyle birlikte yabancı yatırımcı ilgisinin arttığını kaydetti.

KAMPANYALARLA TALEP ARTTI, SEKTÖR CANLANDI
Gayrimenkul sektörünün ülke ekonomisinin lokomotifi olduğunu vurgulayan Çetinsaya, "Bu konumunu da her geçen yıl daha da sağlamlaştırıyor. Emlak Konut GYO önderliğinde başlatılan kampanyalar talebi artırırken GYODER ve özel sektörün de sunduğu destekler yılın ilk çeyreği itibarıyla sektörü hareketlendirdi" dedi.

Sabah Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181