'TL ucuz İstanbul'a konut yatırımı yapmak cazip'
Japonya’nın en önemli yatırım bankası Nomura International’ın Londra’daki merkezinde Ortadoğu, Orta Avrupa ve Afrika’dan sorumlu stratejisti Timothy Ash, kurumsal yatırımcının gelişmekte olan ekonomilere ilgisinin devam ettiğini ve bu piyasalar içinde Avrupa’daki gelişmekte olan piyasaların ön sıralarda yer aldığını söyledi.

‘ORTAM ÇOK OLUMLU’
Siyahkalem’in Zekeriyaköy’deki KÖY satış ofisinde düzenlediği “Gelişen Piyasalar İçinde Türkiye’nin Yeri” başlıklı sohbet toplantısına katılan Timothy Ash, Türkiye ekonomisinin geleceği açısından ortamın çok olumlu olduğunu belirtti. Yabancılar için İstanbul’un gayrimenkul yatırımı açısından cazibesini korumasını, İstanbul’un tarihi, kültürel ve doğal güzelliklerine bağlayan Timothy Ash, “Türk Lirası’nın ucuz olduğu düşünüldüğünde bu son derece akıllı bir yatırım aracı” dedi.

Habertürk 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181