TOKİ'nin projeleri Cannes'da sergileniyor!
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi'nin (TOKİ) projeleri, 15-18 Mart tarihleri arasında Fransa'nın Cannes kentinde yapılacak Uluslararası Gayrimenkul Fuarı MIPIMde tanıtılacak. TOKİ Başkanı Ergün Turan, yaptığı açıklamada, dünyanın önde gelen emlak pazarı olan MIPIM'in, Türkiye'nin yatırım olanaklarını dünyaya tanıtmada önemli bir fırsat olduğunu belirtti. Turan, "MIPIM, tek bir yerde ve tek bir zamanda bütün gayrimenkul pro fesyonellerine yönelik, gayrimenkul karar vericilerini bir araya getirerek, yeni iş bağlantılarının kurulmasına fırsat oluşturmaktır.'' dedi.

DÜNYADA İLGİ GÖRÜYOR
Toplu Konut İdaresi'nin dünyanın önde gelen kuruluşlarından biri olduğuna dikkati çeken Turan, uluslararası ölçekte de idarenin birikimiyle ilgi görüp, pek çok ülkeye proje danışmanlığı yaptığı bildirdi. Turan, şunları kaydetti: "MIPIM buluşması, sürdürülebilir çevrelerde yaşama, dünya şehirlerini güzelleştirme çabamıza katkı sağlayacaktır. Ülkemizim yatırım olanakları dünyaya tanıtmada MIPIM yeni bir fırsat oluşturacak."

Akşam Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181