Çatalca Belediyesi yol çalışmalarını hızlandırdı!
Çatalca Belediyesi'nin ilçe genelinde sürdürdüğü yol bakım ve onarım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Merkez ve kırsal mahalle ayırımı yapmadan çalışmalarını sürdüren ve vatandaşların mağduriyetinin önüne geçmek için yoğun çaba sarf eden ekipler vatandaşların da takdirini topluyor.

Çalışmalar devam edecek
Çalışmalar kapsamında ekipler son olarak İzzettin Mahallesi Özsu Sokak’ta, İnceğiz Mahallesi Sümer Caddesi yolunda, İnceğiz Mahallesi Tavukçu Mevkii yolunda, İzzettin Mahallesi Nadide Sokak Fulya Caddesi’nde, İzzettin Mahallesi Taşlıpara Caddesi ve Çevre Sokak yolunda, Kabakça Mahallesi Ladik Sokak ile Beypınarlar Caddesi’nde greyder ile yol reglaj çalışması yaptı. Çalışmalarına ilçenin her köşesinde devam eden ekipler bu kapsamda Belgrat Mahallesi Mesire Sokak, Mehmet Özcan Sokak, Kaleiçi Mahallesi Topuklu Caddesi Gazi İlköğretim Okulu önüne parke taş döşeyerek aynı bölgede bordur oluk çekimini gerçekleştirdi. Kaleiçi Mahallesi Asaf Sokak ve Kaleiçi Mahallesi Karasu Caddesi’nde iki ayrı yere büz konulması işini tamamlayan ekipler Topuklu Caddesi’nde bulunan çeşmeyi de boyadı.

Her zaman sahada olduk
Belediye Fen işleri Müdürlüğü ekiplerinin, ilçenin birçok noktasında çalışmalarına devam ettiğini belirten Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, “Çalışmaları sık sık yerinde inceliyoruz ve vatandaşlarımızın yapılan hizmetlerden memnun olduğunu görmek bizleri mutlu ediyor. Çatalcalı hemşerilerimizle görüş alışverişinde bulunuyoruz onların istek ve taleplerini dinleyerek çalışmalarımıza yön veriyoruz. Biz bu hizmetlerimize hız kesmeden devam edeceğiz. Göreve geldiğimiz günden bu güne kadar, ara vermeden arkadaşlarımızla hep sahada olduk ve halkımıza en iyi hizmeti vermeye çalışıyoruz” dedi.

Çatalca Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181