Eyüp Belediyesi asfalt çalışmalarına aralıksız devam ediyor!

Eyüp Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçedeki sokak ve caddelerde asfaltlama çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Ekipler, ilçenin cadde ve sokaklarını karış karış dolaşarak, Eyüp'e ve Eyüplülere hizmet adına bakım ve onarım yapıyorlar.

2016 YILINDA 48 BİN TON ASFALTLAMA YAPILDI
2016 yılı içerisinde ilçe genelinde yol bakım ve onarımına ihtiyaç duyulan 123 adet cadde ve sokakta Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından toplam 48 bin 279 ton asfalt kaplama çalışması yapıldı. Bunun yanı sıra asfalt robotları ile yine 2016 yılı içerisinde 2 bin 300'e yakın cadde ve sokakta toplam 5 bin 970 ayrı noktada asfalt ile yol tamiri yapıldı.

3 AYDA 2 BİN 250 TON ASFALT DÖKÜLDÜ
Ekiplerin 2017 yılı içerısinde bu güne kadar yaptığı çalışmalarda ise 870 ayrı noktada 2 bin 250 ton asfalt dökülerek kaplama ve asfalt robotu ile yol tamiratı yapıldı.

Eyüp Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181