İBB İstanbul ilçelerine 120 milyon TL'lik asfalt yatırımı yaptı!
İBB Meclis kararına göre 150 milyonluk rakamın %80'i asfalt, (İSFALT A.Ş) kalan %20 ise park ve bahçeler (AĞAÇ A.Ş - İSTON) için kullanılmış oldu.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın talimatı ile parti ayrımı yapmadan, İstanbul'un 39 ilçesine asfalt yardımını içeren öneri İBB Meclisinde kabul edildi. Her ilçenin nüfusuna oranla belirlenen yardımlar sayesinde İstanbul'un tüm yollarının rehabilite edilmesi amaçlanıyor. 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, sorumluluk alanında bulunan 4 Bin Km'lik yol ağında, yılda yaklaşık 500 km yolu asfaltlıyor. İstanbul'un çeşitli semtlerinde devam etmekte olan Prestij Caddeleri Projelerinin yanısıra mevcut caddelerin de iyileştirilmesi amacıyla yılda yaklaşık 2 milyon ton asfalt kullanılıyor. Çalışmalar trafiğin olumsuz etkilenmemesi için gece saatlerinde yapılıyor.

İstanbul'un yollarında kullanılan asfalt, İBB şirketi İSFALT A.Ş tarafından gelişmiş teknoloji ve yüksek kalitede üretilerek İstanbulluların hizmetine sunuluyor.  

İstanbul Büyükşehir Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181