Kağıthane Gürsel Mahalle Konağı yakında açılıyor!
Gerek kültür merkezleri ve gerekse spor kompleksleri ile Kağıthane’nin imaj ve sosyal yaşamını büyük ölçüde değiştiren Kağıthane Belediyesi yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Her mahalleye bir mahalle konağı hedefi ile çıkılan yolda Gürsel Mahallesi’nde geçtiğimiz yıllarda başlanan mahalle konağı inşa çalışmaları bitmek üzere. Proje bitiminde bölge sakinleri günlük işlerini ve sosyal yaşama dair ihtiyaçlarını tek bir merkezden halledebilecek.

Toplam 5100 m2’lik alana inşa edilen binada, 180 kişilik sinema ve konferans salonu, engelliler merkezi, PTT birimi, muhtarlık, aile sağlığı merkezi, İSMEK, bilgi evi, idari birimler ve otopark yer alacak. Hem mahallenin gelişimine hem de vatandaşlara önemli bir katkı sağlayacak olan merkez, bölge sakinlerinin otopark ihtiyacını da büyük oranda giderecek.
Yatırımlara ara vermeden devam ettiklerini belirten Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç; ‘’Türkiye’nin gelişim ve dönüşümü ile birlikte biz de Kağıthane olarak daha da büyüyoruz, yaptığımız yatırımlar bunun en büyük göstergesi. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın da belirttiği gibi 2018 yılı hem ülkemiz hem de Kağıthane için icraatların tavan yaptığı yıl olacak. Gürsel Mahalle Konağı’nı yeni yılla birlikte hizmete açacağız. Şimdiden tüm komşularımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.‘’ dedi.

Kağıthane Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181