Pendik Meydan çalışmaları bitiyor!
İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından sahil alanında yürütülen meydan düzenleme çalışmalarında sona gelindi. Çalışmalar kapsamında Şehit Adil Gözalıcı Polis Merkezi, proje alanı içindeki yeni yerine taşındı. Eski bina ise yıkılarak meydana eklenecek. Yine düzenleme alanında kalan balıkçı satış yeri de yıkıldı. Balıkçı dükkânları için deniz  kıyısında yeni ve modern bir satış alanı inşa ediliyor. Her iki alanda ki düzenleme çalışmalarının bitirilmesiyle birlikte meydan, bütünüyle tamamlanmış olacak.

Birçok etkinlik düzenlenecek
Sahil Camii ile Marina arasında kalan 122 dönümlük bölümde yürütülen çalışmaların sonunda havuzlar, kafeler, restoranlar ve bir de etkinlik alanı bulunacak. Burada konserlerden toplantılara kadar birçok etkinlik Pendiklileri bir araya getirecek. Yetkililer, meydan çalışmasını bir ay içerisinde tamamlamayı hedeflediklerini bildirdi.

Pendik Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181