Sultanbeyli devlet hastanesi Ramazan'dan sonra açılacak!
Hasanpaşa Mahallesi iftar programında bir araya geldi. Binlerce kişi aynı iftar sofrasında oruçlarını açtı. Belediye Başkanı Hüseyin Keskin iftar öncesinde mahallede esnaf ziyareti gerçekleştirdi. İftar programında yaptığı konuşmada tüm mahallelerde iftar programları düzenleyeceklerini ifade eden Başkan Keskin, kent meydanında da Ramazan’ın ruhuna uygun etkinlikler gerçekleştirdiklerini belirtti. İlçeye yapılan yatırımlarla ilgili de bilgiler veren Başkan Keskin, devlet hastanesinin Ramazan’dan sonra açılacağının müjdesini verdi. Metro hattıyla ilgili de bilgiler veren Başkan Keskin, sözleşmenin imzalandığını ve bu dönem sonuna kadar ilçenin metroya kavuşacağını kaydetti. Mülkiyet meselesiyle ilgili de konuşan Başkan Keskin, ilçe sakinlerinden hazırlık yapmalarını istedi.

AK Parti İlçe Başkanı Ali Sevinç de yaptığı konuşmada sokak iftarlarının oluşturduğu kardeşliğe vurgu yaparak, Türkiye’nin terörle mücadelesine değindi. 

Sultanbeyli Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181