Sungurlu-Kalemköy hattını birbirine bağlayan Sungurlu köprüsü açıldı!
Köylünün 30 yıldır dile getirdiği ve Sungurlu-Kalemköy hattını birbirine bağlayan Sungurlu köprümüzün açılışı Milletvekilimiz Hulusi Şentürk’ün katılımı ile Kur’an tilaveti ve dualarla gerçekleştirildi. Sungurlu mahallemiz üzerinden Kalemköy hattına geçiş için hemşehrilerimiz uzun yollar gitmek zorunda kalmayacak. Yıllardır mahalleli için büyük sorun olan köprünün eksikliğine Belediye Başkanımız ‘can’ oldu.  800 km2  her bir karışını adım adım yerinde gezen Şile Belediye Başkanımız Can Tabakoğlu, ‘’Dört Mevsim Yaşayan Şile’’ sloganıyla çıktığı bu yolda 62 mahalleye hizmet götürmeye devam ediyor.

Belediye Başkanımız Can Tabakoğlu;’’ Bizler buraya gelirken sizlerin desteği ve sizlere vermiş olduğumuz sözleri tutmanın gururunu yaşayarak geliyoruz. Bugün verdiğimiz bir sözü daha yerine getirmenin haklı gururunu burada hepimiz birlikte yaşıyoruz. Yaklaşık üç ay kadar önce temelini attığımız ve mahallemizin zorunlu ihtiyacı olan köprümüzün bugün açılışını yapıyoruz. Uzun yıllardıur süre gelen bu eksikliği gidermek, hemşehrilerimizin taleplerine cevap verebilmek bizlere mutluluk veriyor. Dört Mevsim Yaşan Bir Şile adına yaptığımız yatırımlarımız ve hizmetlerimiz bir an bile olsun durmayacak, çalışmaya devam edeceğiz. Yapılan bu hizmet Şile’mize hayırlı uğurlu olsun.’’ Sözleri ile konuşmalarını tamamladı. Protokol konuşmalarının ardından Milletvekilimiz, Belediye Başkanımız ve hemşehrilerimiz birlikte kurdele keserek köprümüzü kullanıma açtı.

Şile belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181