İstanbul Anadolu Yakası Satılık Daire!
Ulaşımı kolaylaştırmak için yeni metro hatlarının bulunduğu İstanbul Anadolu Yakası Satılık Daire listesini sizler için derledik. Yatırımcının ilgisini çeken İstanbul Anadolu Yakası Satılık Daire seçenekleri konut alıcılarına sunuluyor. İşte İstanbul Anadolu Yakası Satılık Daire

Moonpark Taşdelen
Moonpark Taşdelen projesinde Satılık daireler konut alıcılarına sunuluyor. 17 farklı tipte 284 daireden oluşan Moonpark Taşdelen projesinde dairelerin büyüklükleri 64 metrekare ila 226 metrekare arasında değişiyor. Moonpark Taşdelen daire fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

Edonia Garden
Edonia Garden projesinde Satılık daireler konut alıcılarına sunuluyor. 14 bin 180 metrekare arazi alanı üzerinde inşa edilecek olan Edonia Garden projesi 388 adet daireden oluşacak. Edonia Garden daire fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

Zin D Zer
Zin D Zer projesinde Satılık daireler konut alıcılarına sunuluyor. Çekmeköy konut projeleri arasında yer alan Zin D Zer projesinde fitness merkezi, sauna, kapalı yüzme havuzu, Türk hamamı, masa tenisi, bilardo, dart alanları ve kapalı otopark yer alıyor. Zin D Zer daire fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

Mod Çekmeköy projesi
Mod Çekmeköy projesi satılık daireleri konut alıcılarını bekliyor. Çekmeköy konut projeleri arasında bulunan Mod Çekmeköy projesinde kapalı otopark, çocuk oyun alanı, dinlenme alanları gibi yaşam alanları yer alıyor. Mod Çekmeköy projesi daire fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

Seven Four Life Acıbadem
Seven Four Life Acıbadem projesinde Satılık daireler konut alıcılarına sunuluyor. Kadıköy konut projelerinden biri olarak inşa edilen Seven Four Life Acıbadem'de dairelerin büyüklükleri 138 ila 337 metrekare arasında değişiyor. Seven Four Life Acıbadem daire fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

İstanbul Anadolu Yakası Satılık Daire ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181