Axis İstanbul teslim tarihi!
Sur Yapı ve Hayat Holding tarafından hayata geçirilen Axis İstanbul projesinde A plus lüks ofislerin Ağustos 2016'da teslim edilmesi planlanıyor.


İstanbul Edirnekapı’da yükselen Axis İstanbul projesinde; toplantı odaları, teknoloji odaları, arşiv odaları ile çalışma hayatının tüm ihtiyaçları bir araya getiriliyor.

Resepsiyon ve konsiyerj hizmetleri bulunan Axis İstanbul, günlük ihtiyacınızı karşılayabileceğiniz mağazalar, spor merkezi, oyun alanları, sinema salonları ve  tüm gereksinimlerinizi karşılayan bir yaşam kompleks sunuyor. 


Ön girişinde Bayrampaşa metro istasyonu, arka girişinde Demirkapı metro istasyonu bulunan Axis İstanbul, ayrıca metrobüse 600 metre mesafede bulunuyor. Axis İstanbul projesi Haliç Metro Köprüsü ve Anadolu ile Avrupa Yakası’nı birleştiren Marmaray ile sadece çevre ilçelerden değil, İstanbul’un ana merkezlerinden de ulaşım çok kısa ve rahat hale geliyor. 


 

Axis İstanbul iletişim!
Adres: Topçular Mah. Osman Gazi Cad. Bayrampaşa Metro İstasyonu Yanı Eyüp / İSTANBUL 

Telefon: 444 57 87

Web: www.axisistanbul.com.tr



Ayfer ERDOĞAN / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181