Elysium Elit Koşuyolu'nda ticari alanlar A Plus markaların radarında!
Yılsonu teslim edilecek Elysium Elit Koşuyolu'nda açık AVM ihtiyacını göz önünde bulundurarak bu alanları inşa eden Ofton, bölgedeki APlus marka alışveriş ihtiyacını karşılamaya hazırlanıyor. İnşaat ve satış süreci tüm hızıyla devam eden projede teslim süresinin yaklaşmasıyla birlikte AVM biriminde yer almak isteyen firmaların sayısında da artış yaşandı. Elysium Elit Koşuyolu projesinin altında yer alan, toplam 6 bin 500metrekare satılabilir ve kiralanabilir alana sahip olan butik alışveriş merkezi; market, gıda, tekstil ve cafe alanlarında faaliyet gösteren A plus markaların merceği altına girdi. Profesyonel bir yönetim tarafından işletilecek olan ticari alanlar için kapalı otopark ve vale hizmeti de verilecek.

Koşuyolu'nun yükselen yıldızı
Elysium Elit Koşuyolu temiz havası ve yeşilligiyle Anadolu Yakasının yaşam kalitesi en yüksek ve hayat dolu semtlerinden biri olarak one çıkan Koşuyolu'nda Ofton kalitesi ile yükselen Elysium Elit Koşuyolu: Boğaziçi Koprusu, Marmaray, metro ve deniz otobüslerine yakınlığıyla dikkat çekiyor. Mahalle sıcaklığında lüks biryaşam ayrıcalığı sunan proje, 6 bin 276metrekarelik bir alanda 86 rezidansın yer aldığı 2 bloktan meydana geliyor. Elysium Elit Koşuyolu'nun A bloğunda 197 metrekarelik 3.5+1 ve 254 metrekarelik 4.5+1 konut seçenekleriyle geniş aileler için büyük bir konfor sunuyor. A bloğun son iki katında ise 2 adet 433metrekarelik dubleks daire bulunuyor. Projenin B bloğunda 67 metrekarelik 1 +1 ve 106 metrekarelik 2 + 1 konut seçenekleri yer alıyor.

Home Office izni de sunulan bu çok özel rezidanslara, aynı blokta 182 ve 187 metrekarelik 2 adet bahçeli, teraslı dubleks rezdans da eşlik ediyor. Zengin sosyal alanlarla dikkat çeken Elysium Elit Koşuyolu'nda fitness, sauna, buhar odası, kapalı ve açık havuz gibi birçok sosyal donatı yer alıyor. Aralık ayındateslim edilmesi hedeflenen projede, fiyatlar 328 bin 861 dolardan başlıyor.

Sektörel Tanıtım İnşaat Malzeme Dergisi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181