İstanbul Kayaşehir’de 159 konutun sahipleri belirlendi!
TOKİ Başkan Yardımcısı Ahmet Şahin, kura çekilişinin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, konutların yaz aylarında teslim edileceğini söyledi. Şahin, “Bu bölgede yeni konseptle yaptığımız projeler kapsamında vatandaşlarımızla görüşmelerimiz devam ediyordu. Vatandaşlarımızda belirli bir mutabakata ulaştık ve bu çerçevede anlaşmalar gerçekleşti.” dedi.

“Çevreye duyarlı konutlar yapıyoruz”
Başkan Yardımcısı Şahin, nitelikli, çevreye duyarlı, enerji açısından verimli, enerjiyi boşa harcamayan konutlar yapmaya çalıştıklarına dikkat çekerek, TOKİ’nin yatay mimaride konut üretimine geçtiğini ifade etti. Şahin, projelerde mahalle konseptinin ön plana çıkarıldığını, dolayısıyla komşuluk ilişkilerini ve kültürel dokumuzu daha iyi koruyacak bir yapıya geçildiğini kaydetti.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181