İZDENİZ Mordoğan seferleri 6 Temmuz'da başladı!
İzmir Büyükşehir Belediyesi, dış körfezde Foça’dan sonra şimdi de Mordoğan seferlerine başlıyor. Tam ücretin 12 TL, öğrenci ücretinin ise 8 TL olarak belirlendiği Foça bağlantılı seferlerin ilki 6 Temmuz Çarşamba günü yapılacak.

İzmir Büyükşehir Belediyesi, geçtiğimiz yıl startını verdiği Foça seferlerinden sonra, bu yıl da Karaburun’un turistik merkezlerinden Mordoğan’a vapur seferi başlatıyor. Son teknoloji gemilerle donattığı gemi filosuyla deniz ulaşımında önemli hamleler yapan Büyükşehir Belediyesi, İZDENİZ tarafından gerçekleştirilecek Mordoğan seferlerine, Ramazan Bayramı’nın ikinci günü olan 6 Temmuz’da başlayacak.

Hafta sonu karşılıklı ikişer sefer

Cumartesi ve Pazar günleri sabah 08.00’de Karşıyaka’dan kalkacak İZDENİZ gemileri, Konak iskelesinden de yolcu alıp önce Foça’ya, oradan Mordoğan’a geçecek. Yolculuk, saat 13.00’te Karşıyaka iskelesinde sona erecek.

Dönüş yapacak tatilciler için saat 16.30’da Karşıyaka’dan hareket edecek olan gemiler, bu kez önce Mordoğan’a, ardından da Foça’ya uğrayacak. Gemiler saat 21.30’da Karşıyaka iskelesine yanaşacak.

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin önümüzdeki Cumartesi günü başlayacağı Mordoğan seferlerinin ücretleri tam 12 TL, öğretmen 10, öğrenci ise 8 TL olarak belirlendi. İzmirliler Mordoğan seferleri için de “İzmirim” kartı kullanacak. Mordoğan ile Foça arasında keyifli bir deniz yolculuğu yapmak isteyenler ise tam bilet için 10 TL, öğretmen için 8 TL, öğrenci için de 6 TL ücret ödeyecek.

İzmir Büyükşehir Belediyesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181